Je bekijkt nu Welkom op mijn nieuwe website

Welkom op mijn nieuwe website

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tips

Wat is mijn kennis en waar liggen mijn interesses, maar misschien nog belangrijker is wel wat ik kan betekenen voor jou. Of het nu om ICT gaat of om buiten werken en vieze handen krijgen, ik ben niet bang om vieze handen te krijgen. Naast mijn eigen onderneming ben ik bespreekbaar inzetbaar voor allerlei klussen van korte of lange termijn. 

Op deze website wil ik laten zien wat ik voornamelijk kan en wat voor een persoon dat ik ben. Mijn zakelijke en privé kant wil ik beide laten zien. Ik vind het zelf namelijk belangrijk om te weten met wie ik om ga en zet daar graag de eerste stap in.

Wie is Jouke Harder eigenlijk?

Ik ben geboren op 2 juni 1973 in Lemmer en opgegroeid. Als kind veel bezig met vlotten en hutten bouwen, een echt buiten kind dat vaak onder de modder thuis kwam. Thuis komen van school en spelen tot het eten. Een rustige en vooral ondernemend kind. Mocht altijd (en nog steeds) oplossingen bedenken op ieder gebied. Dat is waar ik me bij thuis voel. Ik merkte op latere leeftijd dat daar geen droog brood in te verdienen valt als je niet 1 vak beoefend. Dat vind in een vakje stoppen schijnt normaal te zijn, maar ik kan daar niet zoveel mee.

Liefdevol Mens – Man van Sjoukje – Heit – Pake – ICT Ondernemer – Levensgenieter – Jouke’s Bar
Dankbaar voor het leven en de mensen die mij liefhebben 💖

Ik kan mezelf omschrijven als de man die veel kan, maar begrijp dat het tekort door de bocht is. Daarom deze website met alles wat ik doe en wie ik ben. Heb je vragen, stel ze gerust!

Altijd bezig met domeinnamen en op dit moment allemaal in de verbouwing. Op dit moment worden de domeinen allemaal vernieuwd. Altijd in beweging zijn is voor mij vooruitgang.
puffydeals.comzonvakantieaanbod.nlsjoukevdvelde.nljouke.frl

TIP: voor ondernemers: Energie (vooral in deze tijd!)