Start je computer of pc niet meer op of de wasmachine doet niet meer wat die moet doen, misschien kan Jouke je helpen? Niet alleen reparatie, maar als je een praatje wilt ben ik ook beschikbaar. Een luisterend oor heeft iedereen ook wel eens nodig. Misschien heb je ook gewoon behoefte aan gezelligheid?  


Ik ben een echt mensen mens en hou van de dingen die ik doe. Hou niet alleen van uitdagingen, maar los ze ook graag op. Oprecht dienstbaar zijn en daarom wil ik je ook helpen. Waar kan ik jou mee helpen? Een reparatie, een gesprekje, hulp in je tuin, iets maken van hout? Ik hou ervan om met mijn handen en hoofd te werken en daar kun je gebruik van maken. Neem contact met me op en wie weet kan ik wat voor je betekenen.

Jouw partner als het gaat om:
ik-ben-jouke
  • Reparatie Computers
  • Reparatie Witgoed
  • Altijd Een Praatje & Uitleg
  • Meer Dan 30 Jaar Ervaring
  • Wat Je Verteld Blijft Bij Mij
  • Wil Je Me Inhuren, Vraag Me!
Scroll to Top