Over mij: Jouke

jouke-harder-is-mijn-naamMijn naam is Jouke Harder, ben 45 jaar, getrouwd met
Sjoukje van der Velde en woon in Lemmer samen met Sjoukje en onze dochter Kim.

Ik ben vanaf 1989 zelfstandig ondernemer met tussendoor als werknemer gewerkt bij kleine en grote bedrijven. Van productiemedewerker tot leidinggevende. En op dit moment heb ik een bedrijf die gelijknamig is aan mijn naam, Jouke Harder. Van ICT ondersteuning tot oplossingen zoeken. Daarnaast heb ik meerdere affiliatie programma’s in de vorm van besparen en vergelijken van producten en/of diensten.

Door de ondernemingen die ik heb gehad heb ik een kennis opgebouwd als ondernemer, maar ook als persoon heb ik veel zeeën bevaren. Mijn kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en en ondernemerschap hebben mij in de loop de jaren naar een zeer hoog level getild. Tot op dit moment heb ik mensen / ondernemers geholpen om verder te komen, 100% is geslaagd om hun vraag om te zetten naar doel en werkelijkheid.

Ik werk vanuit praktisch oogpunt. Niet met vage theorieën, maar met een helder en begrijpelijk doel. Aan de hand van vragen die ik stel zullen de antwoorden door jezelf gevonden worden.

Een manusje-van-alles ben ik altijd geweest en als ik het niet weet duik ik erin. Het is oprecht dat ik mensen help vanuit de intentie ze blij te maken. Wanneer het mij aanspreekt ga ik er voor de volle 102% voor. Mijn motto is niet voor niks “hou en doe de dingen die je leuk vind”. En doe daarom ook alleen maar dingen die ik leuk vind.

Kijk gerust rond en misschien komen we elkaar nog eens tegen, want alleen dan kun je nog meer over mij te weten komen.

Jouke Harder

Delen
Show Buttons
Hide Buttons