Jouke Harder is veel meer dan alleen een naam.

jouke harder is mijn naamHallo, ik ben Jouke Harder!

Geboren op 2 juni 1973 te Lemmer onder de naam Jouke Gerrit Harder. Altijd een ondernemende jongen geweest en nog steeds kan ik het niet laten om andere mensen blij te maken. Ondernemen op vele gebieden is mijn passie volgen. Wanneer ik wat repareer doe ik dat om mensen weer blij te krijgen. Toch is ondernemen meer, want ik handel in domeinnamen en wil heel graag op de bühne staan om mijn verhaal te vertellen. Een verhaal met een boodschap.

Als jongetje was altijd creatief en had een levendige fantasie. Ik leefde mijn eigen leven en deed waar ik zin in had. Vlotten bouwen, hutten bouwen (onder en boven de grond) en nog heel veel andere leuke dingen.

naarmate ik ouder werd liep ik vast in mijn omgeving. De oplossing was op mijn 13de naar een bj internaat. Na 2 en een half jaar daar te zijn geweest leerde ik op eigen benen staan en was creatiever geworden. Daaruit kwam mijn passie en technische kennis bovendrijven, ik knutselde er wat af.

Muziek ontdekken en zelf plaatjes draaien kwam ook weer naar boven. Eerst als piraat en later als dj. Muziek is mijn liefde geworden.

Na een diep dal van allerlei privé omstandigheden vond ik in 1998 als 1 van de eersten in Nederland audio via internet uit. In 1999 was het een feit en maakte het voor menig radiostation mogelijk om via internet uit te zenden. In 2003 kwam ik eindelijk toe aan mijn eigen radiostation, Newstyle FM. Niet iedereen geloofde net als ik in het internet en moest 2 jaar later alweer stoppen.

Na het stoppen met radio online startten we Newstyle Internet. Een succes voor korte duur, want ik had met een aantal zaken geen rekening gehouden. En in 2007 stopte ik met Newstyle Internet. Later bleek dat ook externe factoren mee hebben geholpen aan de ondergang. En deze had ik helemaal over het hoofd gezien. Hiervan is geleerd en ben ik verder gegaan. Onder tussen in 2006 heb ik last gekregen van clusterhoofdpijn (althans familie daarvan). Toch SISPnl  ( Shopping Internet Service Provider later Streaming Internet Service Provider) gestart. Hiermee niet het succes kunnen halen wat ik voor ogen had. Achteraf misschien makkelijk praten, maar stond niet achter mijn producten en diensten, want was veel met mijzelf bezig.

kim amber en jouke In 2010 kregen Sjoukje en ik een dochter, Kim Amber. Dit bracht het besef dat werken niet het enige was in het leven. En besefte mij dat ik al jaren in een burn-out zat. En wilde er alles aan doen om ervan te komen.

 

Vanaf 2017 ben ik gestart met het idee dat ik alleen maar dingen doe die ik leuk vind. Alles op deze website vind ik leuk om te doen. Ik ontdekte dat mensen gelukkig en blij maken mij heel blij maakt. En kreeg weer plezier in wat ik doe.

Zo is in het zeer kort het bedrijf Jouke Harder ontstaan. Jouke Harder is meer dan alleen ICT, want repareren en voor en met mensen spreken geeft mij ook een boost. En daarom is mensen helpen een passie van mij geworden. Het maakt mij niet uit hoe, maar zolang ik het leuk vind ga ik ervoor.

Mocht je meer over mij willen weten, vraag het gewoon!

Delen
Show Buttons
Hide Buttons