Je bekijkt nu Welkom op mijn nieuwe website

Welkom op mijn nieuwe website

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tips

Een hele poos heb ik een kale pagina gehad met alleen maar het broodnodige erop. Heel eerlijk wist ik even niet meer wat ik wilde uitstralen. Met deze nieuwe pagina denk ik beter te kunnen uitstralen wie ik ben en wat ik doe. Wat is mijn kennis en waar liggen mijn interesses, maar misschien nog belangrijker is wel wat ik kan betekenen voor jou.

Op deze website wil ik laten zien wat ik voornamelijk kan en wat voor een persoon dat ik ben. Mijn zakelijke en privé kant wil ik beide laten zien. Ik vind het zelf namelijk belangrijk om te weten met wie ik om ga en zet daar graag de eerste stap in.

Wie is Jouke Harder eigenlijk?

Ik ben geboren op 2 juni 1973 in Lemmer en opgegroeid. Als kind veel bezig met vlotten en hutten bouwen, een echt buiten kind dat vaak onder de modder thuis kwam. Thuis komen van school en spelen tot het eten. Een rustige en vooral ondernemend kind. Mocht altijd (en nog steeds) oplossingen bedenken op ieder gebied. Dat is waar ik me bij thuis voel. Ik merkte op latere leeftijd dat daar geen droog brood in te verdienen valt als je niet 1 vak beoefend. Dat vind in een vakje stoppen schijnt normaal te zijn, maar ik kan daar niet zoveel mee.

Liefdevol Mens – Man van Sjoukje – Heit – Pake – ICT Ondernemer – Levensgenieter – Jouke’s Bar
Dankbaar voor het leven en de mensen die mij liefhebben 💖

Ik kan mezelf omschrijven als de man die alles kan, maar begrijp dat het tekort door de bocht is. Daarom deze website met alles wat ik doe en wie ik ben. Heb je vragen, stel ze gerust!